Produse metalurgice

Tabla

OKAPI livreaza tabla groasa laminata la cald, tabla medie debitata din banda laminata la cald, tabla laminata la rece, tabla zincata, tabla cutata, tabla striata. Calitatile de oteluri ce pot fi livrate corespund destinatiilor: constructii, pentru cazane si recipienti, oteluri rezistente la coroziune atmosferica, oteluri rezistente la abraziune, oteluri cu granulatie fina pentru constructii metalice, oteluri cu alte destinatii speciale.


Banda

OKAPI livreaza banda lata laminata la cald, banda laminata la rece, banda zincata, sau benzi fasiate cu latimi minime de 70 mm. Calitatile de oteluri corespund destinatiilor: constructii, oteluri cu carbon scazut pentru relaminare, oteluri pentru tevi, oteluri cu granulatie fina pentru constructii sudate, oteluri pentru cazane si recipienti


Profile

OKAPI livreaza catre beneficiarii sai o gama dimensionala larga de profile de tipul: - profile laminate la cald (INP; IPE; HEA; HEB; HEM; UNP; corniere); - profile deschise formate la rece. Calitatile de oteluri din care sunt fabricate profilele corespund destinatiei: constructii. La cerere, pot fi livrate si profile de tip special sau cu anumite stari de livrare.


Bare de otel

OKAPI dispune de un stoc de bare de otel, respectiv otel lat, otel rotund, otel patrat, otel hexagonal, din calitati de oteluri de constructie, oteluri de cementare, oteluri de imbunatatire, oteluri de de scule, oteluri de rulmenti, sau alte calitati de oteluri cu destinatii speciale. Produsele metalurgice sub forma de bare se pot livra in starea de deformare plastica specifica produsului (laminat, forjat, tras) sau cu diverse tratamente termice, respectiv cu diverse stari ale suprafetelor conform normelor sau la cerere.


Tevi

OKAPI vinde tevi intr-o gama larga dimensionala si cu destinatii multiple: tevi sudate pentru constructii, tevi de otel circulare fara sudura pentru constructii mecanice, tevi de otel fara sudura / sudate utilizate la presiune, tevi de otel pentru conducte magistrale, tevi de otel pentru utilizari de precizie. Se pot livra tevi cu starile de livrare dorite, in conformitate cu euronorma specifica tipului respectiv de teava.